Silk´n Tightra: Nyt produkt der styrker kvinders underliv og sexliv

Til kvinder plaget af nedsat sexlyst, inkontinens eller ubehag i underlivet? 

Der er effektiv hjælp at hente ved at anvende Silk’n Tightra, der hurtigt og effektivt styrker bækkenbund, sexliv og selvtillid. For kvinder der kæmper med nedsat lyst til sex grundet  let inkontinens, tørhed eller generende synlig forandring, fx slappe kønslæber.

Silk'n Tightra

20 minutter om dagen i en måned er nok

Med Silk’n Tightra kan kvinder selv løse problemet hurtigt og sikkert.
Silk’n Tightra er et nyt apparat til hjemmebrug, der styrker bækkenbund og vagina ved hjælp af en svag højfrekvent vekselstrøm.

Kliniske test viser, at behandlingen giver resultat på kun 20 minutter om dagen i en måned.

Selvom produktet er nyt, er behandling med højfrekvent vekselstrøm anerkendt. Kosmetologer bruger vekselstrøm med succes mod appelsinhud og rynker.

Sådan bruges Silk’n Tightra

Silk’n Tightra har 13 elektroder af guld og 3 af krom. Alle elektroderne egner sig til indvendig behandling, mens blot de tre elektroder af krom anvendes til udvendig brug.

Før behandling skal Silk’n Tightra indsmøres i Silk’n Intimate Gel. Det sikrer vellykket resultat og høj komfort under behandlingen.

Derefter placeres Silk’n Tightra i vagina i tyve minutter, hvor elektroderne stimulerer blodcirkulation, muskler og dannelse af collagen. Under behandlingen skal kvinden slappe af, mens en svag varme breder sig i underlivet. Varmen er tegn på, at behandlingen virker godt.

Silk’n Tightra kan som nævnt bruges udvendigt ved at føre produktets tip med de tre elektroder af krom hen over vulva.

Facts om Silk’n Tightra – genvejen til stærkere bækkenbund og bedre sexliv

● Silk’n Tightra er et nyt og nemt apparat til hjemmebrug. Det styrker muskler og collagen-produktion i bækkenbund og vagina ved hjælp af vekselstrøm.
● Silk’n Tightra er designet til kvinder med nedsat sexlyst grundet let inkontinens, ubehagelig tørhed eller skæmmende forandring, fx slappe kønslæber.
● Produktet er klinisk testet, sikkert i brug og let at rengøre.
● Silk’n Tightra giver synligt og mærkbart resultat på få uger ved kun få minutters daglig brug.
● Leveres i attraktiv og robust hardboks, som pynter på badeværelset.
● Sendes diskret.

poakning

Sådan oplades Silk´n Tightra
Apparatet kan let genoplades med usb-kabel i computer eller stikkontakt. Når batteriet er fuldt opladet, er Silk’n Tightra klar til tyve minutters brug.

Leveres diskret i attraktiv emballage
Silk’n Tightra opbevares i kvalitetsboks i en attraktiv farve. Silk’n Intimate Gel kan tilkøbes. Desuden kan gel-tuberne selvfølgelig bestilles separat. Usb-kabel og brugsanvisning medfølger i boksen.

Silk’n Tightra leveres i diskret forsendelse.

award winner

Høj sikkerhed ved brugen af Silk´n Tigtra

Sikkerheden er høj – og produktet lever op til alle EU-krav.

Silk’n Tightras bevægelsessensor og seksten indbyggede varmesensorer sikrer, at hudens temperatur ikke overstiger 43 grader.

Som en ekstra sikkerhed har produktet en auto-slukfunktion. Apparatet slukker automatisk efter tyve minutters brug, eller når det ikke er i berøring med huden i to minutter.