Projekt “SexAbility”

Projekt SexAbility - et støtteprodukt for Jens

Hvad gør man som mand, der efter en svær ulykke, er fuldstændig lammet? Der dels må indstille sig på at sex aldrig bliver det samme igen, dels må indse at det ene gode seksualprodukt efter det andet ender som fejlkøb, fordi de ikke kan ramme alle udfordringerne på samme tid? 

Jens bad sin personlige hjælper om at kontakte Hjælpemiddelskonsulenten (undertegnede) og den dag i dag har han et personligt hjælpemiddel, der gør det muligt at onanere UDEN at hjælperen er tvunget til at være ved hans side

sexability

Indrømmet!
Det er ikke altid ”bare lige…” Mange parameter kan være gældende i arbejdet om at skabe det helt rigtige produkt til den enkelte person.
Også i arbejdet med at finde og videreudvikle dette produkt til onani har det krævet en tæt dialog og samarbejde borger, fagperson og mig som hjælpemiddelskonsulent imellem.
Selvfølgelig har der været praktiske udfordringer undervejs, men det gør bare det fornøjelsen over at komme i mål så meget mere værd.

Uofficiel vinderpris!

Det er i øvrigt ikke kun de involverede personer, der har haft svært ved at få armene ned over maskinen.
I forbindelse med Health & Rehab messen i Bella Centret i år, trak den mildest talt ”fulde huse” på vores stand. Stolt var vi da også, da en gruppe SOSU elever valgte netop ”SexAbility” som messen bedste produkt.
De havde på skolen tilsyneladende fået til opgave at opstille mod hinanden i kampen om vinderproduktet. Først kæmpede klassens elever mod hinanden;
Her vandt ”SexAbility”, hvorfor den gik videre i dysten mellem de øvrige skoleklassers nomineringer og endte på en 2. plads.

Jeg er så stolt og jeg er så taknemmelig; jeg synes selv, at opfindelsen er genial, men også at modtage anerkendelse for det, giver lyst og energi til at arbejde videre med produktudvikling af seksualprodukter.

Ps. Hvis nogen i forbindelse med Healt & Rehab Messen synes at huske produktet omtalt som LoveAbility, så har de helt ret; det var vores oprindelige ”arbejdstitel”, men den har vi nu ”snuppet” til fordel for et nyt og spændende produkt, vi har på tegnebrættet.

Ergo; onani-maskinen er hermed officielt ”døbt” SexAbility fordi den slet og ret gør sex mulig!

Kærlige hilsener fra Helle