Link til Hjmk.dk

Samspil mellem sygdom og seksualitet.

Naturligvis deltager jeg som Hjælpemiddelskonsulent meget gerne i udfordringen når det bliver nødvendigt at løse en konkret problemstilling.

Jeg medvirker naturligvis gerne i hele processen lige fra at identificere klientens behov, finde og hjemkøbe et velegnet produkt og vejlede såvel personale som klient i brugen af det pågældende hjælpemiddel og dernæst bistå ved den nødvendige evaluering og opfølgning.

Det er en udfordring at samspillet mellem klientens sygdom og seksualitet ikke bliver begrænset af mangel på det mulige produkt.

Samtidig medvirker jeg også meget gerne til udvikling af helt nye produkter, hvor den specifikke udfordring ikke synes at kunne imødekommes af de allerede eksisterende seksuelle produkter på markedet.

Med udgangspunkt i at alt kan lade sig gøre og det blot handler om at turde tænke tanken og vove springet, tror jeg på, at jeg med min viden og kompetence på området, kan være med til at gøre en forskel til glæde og gavn.
Sygdom og seksualitet bør ikke hindre det seksuelle velbefindende

Kontakt mig rigtig gerne for muligheder og tilbud.

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter