Link til Hjmk.dk

Supervision af studerende i relation til sexologiske temaer i uddannelsen

Inden for det sundhedsfaglige uddannelsessystem bliver der heldigvis mere og mere fokus på sexologiske temaer i undervisningen.

Seksuelt velbefindende er så at sige kommet på skoleskemaet og fra elevernes side fører det naturligt en større søgning med sig på området, hvilket igen heldigvis påvirker skolesystemet i denne retning.

I 2015 oplevede jeg nogle studerende initiativ til en ”Sanse og Seksualitetsmesse” for unge handicappede. Dejligt.

 

Ofte oplever jeg, at rigtig mange studerende..

..på egen hånd søger min rådgivning i forbindelse med deres skoleprojekter. Det tager jeg som et kompliment! Jeg er dog overbevidst om, at det vil gavne eleverne væsentligt, om der fra skolens side blev afsat timer til supervision af de elever der har valgt at arbejde med sexologiske temaer og dilemmaer.

Kontakt mig for muligheder og tilbud for rådgivning og supervision, hvad end du henvender dig som sundhedsfaglig studerende der arbejder med sexologiske temaer eller det er på vegne af en sundhedsfaglig uddannelsesinstitution.

 

Sexologistuderende tilbydes også supervision…

Sexologistuderende, der selv er undervejs i et kortere eller længere uddannelsesforløb er også altid velkommen til vi sammensætter et supervisionsforløb. 

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter