Link til Hjmk.dk

Dialog om den påvirkning sygdom kan have på seksuallivet

Dialogen mellem en sundhedsfaglig behandler og klient om den påvirkning sygdom kan have på seksuallivet kan være meget svær. 
Selv om der er en konkret diagnose at forholde sig til, vil de individuelle grænser for blufærdighed hos både behandler og klient ofte spille en stor rolle i dialogen.

Qua min sundhedspædagogiske ballast og med udgangspunkt i NLP teknikker bidrager jeg gennem undervisning til at det sundhedsfaglige personale bliver bedst muligt "klædt" på til opgaven.

 

En diagnose..

..vil næsten altid påvirke seksuallivet i et eller andet omfang, men hvordan klienter oplever denne påvirkning afhænger af mange og væsentlige forhold.
Der kan være ønske om at udvælge et godt seksuelt hjælpemiddel i forhold til en diagnosen. Det kan være et allerede eksisterende produkt på markedet, eller der kan være tale om helt specielle behov der kræver specielle løsninger.

Det er mit ønske at kunne kombinere dette behov med min faglige specialviden inden for området.

 

Supervision af sundhedsfaglige behandlere

Gennem de senere år er der kommet mere og mere fokus på sexologiske temaer i undervisningen inden for det sundhedsfaglige uddannelsessystem.
Ofte oplever jeg at rigtig mange studerende på egen hånd søger min rådgivning i forbindelse med deres skoleprojekter

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter