Link til Hjmk.dk

Markedet af nye produkter til seksuallivet

..er i konstant udvikling på både "godt og ondt" og det kræver unægtelig mange mandetimer "at holde fingeren på pulsen".

Ofte er det nødvendigt at læse "bag om" de til tider meget upræcise informationer tilgængelige fra såvel producent som underleverandør og forhandler.
Hvilke produkter er blot plat sexlegetøj og hvilke produkter kan komme i spil som et seksuelt hjælpemiddel.

For at få viden om et produkt er det sjældent nok at læse deklarationer og beskrivelser fra producent. Mange produkter bliver indkøbt og kigget kritisk på med både ”øjne og hænder”.

Som Hjælpemiddelskonsulent er jeg ofte af sted på udenlandske messer, for selv på den bedste måde at blive opdateret med ny viden.
Netop det at have nye produkter til seksuallivet "i hånden" og samtidig have mulighed for at være i tæt dialog med producenten er af stor betydning for at kunne formidle den bedst opdaterede viden til brugeren

 

Produkter fjernes fra markedet igen.

Hvor der er massiv tilgang af nye produkter er der andre der forsvinder.
Det kan være en for ringe kvalitet ved funktionen, eller der har været tilsætningsstoffer i fx indholdet, materialet eller farven. Tilsætningsstoffer som ikke mere tillades i produkter der har en tæt kontakt til kroppen.

På den korte bane er det svært at gennemskue ændringer.
Der skal kontinuerligt vurderes, hvad der er "varm luft" og hvad som vil – eller bør – kunne erstatte et tidligere anbefalet produkt.

Med udgangspunkt i jeres aktuelle ønsker og behov kan jeg tilbyde en gennemgang af relevante opdateringer på produkter til seksuallivet, således at der fra jeres side ikke viderebringes forældet information til klienten.

Kontakt mig gerne for en snak om jeres ønsker og behov for opdateret viden om relevante produkter 

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter