Link til Hjmk.dk

Når en diagnose og sygdom påvirker det seksuelle velbefindende

..som det vil næsten altid gøre i et eller andet omfang.
Hvordan det seksuelle velbefindende, eller mangel på samme, opleves og håndteres af den enkelte klient afhænger af et komplekst samspil af fysiske og psykiske faktorer.

Det komplekse samspil handler også om hvor klienten i øvrigt "befinder sig i livet" på det pågældende tidspunkt.
Om forhold som alder, social status, familiære- og kulturelle aspekter samt ikke mindst personlige seksuelle referencer i øvrigt.
Niveau for det seksuelle velbefindende er det udelukkende klienten selv der kan definere dette.

 

 Typiske udfordringer i forhold til en konkret diagnose

Det kan i samtalen med klienten være af stor betydning for begge parter at opstille de typiske udfordringer i forhold til netop en konkret diagnose.

Blot må jeg her pointere at det aldrig må være tilstrækkeligt at klassificere diagnosen ud fra en primær eller sekundær påvirkning af det seksuelle velbefindende, men samtidig at bevare en stor portion ydmyghed overfor klientens subjektive oplevelse af dette.

Med udgangspunkt i jeres aktuelle ønsker og behov gennemgår jeg i min undervisning de karakteristiske udfordringer i forhold til relevant diagnose, og faldgrubberne i forhold til selv samme.

 

Tilrettelæg et tilpasset kursusforløb

Tøv derfor heller ikke med at kontakte mig for muligheder og tilbud så vi sammen kan lave et kursusforløb  tilpasset lige jeres behov om at turde italesætte seksualiteten til gavn for klientens seksuelle velbefindende

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter