Gener ved tørre slimhinder

Med alderen følger sarte og tørre slimhinder og det er aldrig nogen fornøjelse. Typisk ordinerer lægen Vagifem, der er et østrogen-præparat til lokalbehandling i skeden og trives du på denne behandling, ser jeg ingen grund til at stoppe med det.

Glidecreme er generelt et rigtig godt valg i forbindelse med samleje og jeg anbefaler gerne alle at bruge det, unge som ældre og blandt mange forskellige gode mærker vil jeg pege på de silikonebaserede produkt Pjur Med Premium Glide udviklet til hypersensible slimhinder.

Glidecreme er silikonebaseret og der skal kun bruges ganske lidt af gangen, hvorfor det er særdeles drøjt i brug. Cremen trænger ikke ind, men ligger sig som en beskyttende film hen over de sarte slimhinder og I vil opleve effekten som særdeles glidende (jeg plejer gerne at sige, at det er som at køre sine fingre hen over en helt ny teflonpande!)
Det er vandfast og skal det vaskes af fingrene, bliver I nødt til at bruge sæbe. Det betyder IKKE, at det bør vaskes ud af skeden igen. Tværtimod! Filmen opløses ganske langsomt af sig selv, tilstopper ikke porerne og er absolut uskadeligt.

Ønsker du kun at benytte vandbaseret glidecreme, vil jeg – også blandt mange rigtig gode produkter – pege på Pjur Med Repair Glide med reparerende egenskaber.
Glidecremen indeholder hyaluronsyre, et naturligt sukkermolekyle, der binder vand og derved fungerer som et naturligt og nødvendigt smøremiddel over alt i kroppens mange funktioner. Generelt skal der bruges lidt mere vandbaseret glidecreme af gangen og da det langsomt trænger ind i slimhinderne, kan det være nødvendigt at gribe til tuben undervejs i fornøjelserne.

Ønsker du at investere i begge glidecremer, kan du benytte Pjur Med Repair Glide forbyggende, således at du med en finger eller lille sprøjte fra apoteket indfører, hvad der kan ligge på en fingerspids inden du er sammen med din partner. Det skal indføres så dybt som muligt og meget gerne hver dag for at opbygge den bedst mulige fugtbalance. Silikoneglidecremen derimod tages i brug under elskoven og giver en langvarig og særdeles glidende oplevelse til glæde for jer begge.

Jeg er overbevidst om, at flittig brug af ovennævnte produkter vil medvirke til at nedsætte smerter og gener under et samleje og den vej igennem vil forøge fornøjelsen for begge. Produkterne kan købes i de fleste velassorterede butikker med fokus på intim helse, også min webshop

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter