Link til Hjmk.dk

Hvad er egentlig det gode sexlegetøj for mænd ?

Selvfølgelig afhænger svaret af, hvem jeg spørger... og det er DIG. Min tanke går på, at noget måske trods alt vinder mere begejstring end andet. At antagelser kan ændre form, når man først har oplevet et produkt på egen krop. Som kvinde vil mine betragtninger jo aldrig blive mere end "skrivebordsarbejde" og at nøjes med producentens egne meninger, har jeg aldrig stillet mig tilfreds med...

Det er her, DU kommer på banen. Det er dig, der specialisten. Det er dine tilbagemeldinger, der kan gøre en forskel. Hvad foretrækker du og hvorfor?
"Hvorfor findes der ikke noget til os", hørte jeg mange mænd beklage sig for 20 år siden. Jeg jobbede som sælger af selvsamme produkter og ja, der var faktisk noget om snakken. For hvert produkt til "ham", lå der på hylden 10 til "hende" (kvaliteten temmelig underlødig, men det er en helt anden historie). I dag er historien heldigvis en anden. Nu præsenteres jeg dagligt for nye produkter kun til mænd, men er der tale om "gammel vin på nye flasker" eller er der reelt nytænkning og forbedringer i det?

I dag er sexlegetøj er ikke længere en erstatning for noget, man mangler, men snarere et supplement til noget, man har – nemlig et sexliv! Fra at være et tabu, begynder det at udstråle "menneskeligt overskud" og "frihed til at være den man er og gøre det man har lyst til"... ikke mindst seksuelt.

Udvikling af produkter

Det er ikke længere en stigmatiserende nødvendighed at nøjes med at producere hudfarvede plast-vaginaer, dekoreret med sort filtmoustache, der mere ligner skovsnegl end pubeshår, for at bringe nydelse til manden.

Udvalget er i dag enormt og kan i langt højere grad tilgodese personlige ønsker og behov, hvad end der ligger fantasifuld leg eller udfordringer og kropslige begrænsninger bag. Som sagt synes udviklingen heldigvis at gå den vej, at sexlegetøj ikke (længere) kun er et hjælpemiddel, der udfylder et afsavn eller erstatter en mistet evne, men lige så ofte et supplement til det gode her i livet; en hyldest til kærlighed, lyst og nydelse, hvad end man er mand eller kvinde!

 

Nå, tilbage til mit spørgsmål; Hvad er for dig det gode sexlegetøj?

Vil det bedste altid være en varm, blød og våd "kvindegrotte" (kunstig eller ej) eller er det lige så stigmatiserende som at forestille sig, kvinder foretrækker penisformede vibratorer?
Er det lige så stor en nydelse at modtage prostatamassage med f.eks. bløde og vibrerende Rude Boy eller er lykken leg med buttplugs (f.eks. Ceramic no. 2 hvor igen temperaturstyret stimulering kan være omdrejningspunktet, i det man kan hælde koldt eller varmt vand ind i den) eller er lykken snarere at møde kvinden, der med Share, den genialt udformede dobbeltdildo, kan penetrere jer begge to samtidigt!
Ja, mulighederne er utallige og ligeså holdningerne til, hvilke intimprodukter der egentlig fortjener at blive kaldt "verdens bedste".

Vi skal ikke være enige, men vi må gerne have holdninger og stille krav, fordi gode produkter skaber flere gode produkter. Uanset smag og behag glæder jeg mig i hvert fald oprigtigt over, at I mænd ikke længere synes at blive undervurderet på jeres seksualitet hos producenterne.

Kærlig hilsen Helle Koldsø

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter