Link til Hjmk.dk

 

Sexlegetøj i form af vibratorer, dildo, lolitadukker og meget andet..

I min ungdom husker jeg, vi kaldte en vibrator for ”jomfrutrøster” og understregede vel derved at sexlegetøj typisk var for kvinden, der behøvede ”trøst” over at mangle en mand at være sammen med.
Var manden alene, rakte fantasien til at pege på en af de oppustelige vinyldukker, med åbenstående mund og et tomt udtryk i øjnene, en såkaldt Lolitadukke … hvis da ikke legetøjet var hjemmegjort og bestod af et hul i en kasseret skumgummipude.

I dag er sexlegetøj er ikke længere en erstatning for noget, man mangler, men snarere et supplement til noget, man har – nemlig et sexliv! Fra at være et tabu, begynder det at udstråle ”menneskeligt overskud” og ”frihed til at være den man er og gøre det man har lyst til”… ikke mindst seksuelt.

Oven i købet markedsføres langt det meste sexlegetøj i dag som unisex-produkter; dvs. for alle uanset køn.
Vi skal ikke være enige om hvad der er det bedste, men vi må gerne have holdninger og stille krav, fordi gode produkter skaber flere gode produkter.

Uanset smag og behag glæder jeg mig i hvert fald oprigtigt over, at I mænd ikke længere synes at blive undervurderet på jeres seksualitet hos producenterne. 

Læs også artiklen: Hvad er det gode sexlegetøj for mænds seksualitet.

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter