Noget vigtigt er på spil ! Et parspil kan styrke et forhold

Samspil… medspil… forspil… ja, spil spiller en rolle i vores liv; ikke mindst i relation med vores partner, hvorfor jeg her vil kredse om nogle af de mange parspil på markedet;

Jeg tror på, at det rigtige spil kan gøre underværker på flere planer. Det kan skabe tid, skabe rum og skabe dialog, hvilket er vigtige skridt mod at kunne skabe forførelse og ikke mindst ophidselse. Opgaven for mig som parterapeut kan i fællesskab med klienterne være at finde frem til det rigtige spil for dem. Jeg er således altid optaget af at finde og kende nye spil på markedet, der set med professionelle øje, kan være med til at skabe forandring for brugeren.
 
Men… hvad definerer så det gode spil? Det kommer helt an på, hvem der skal spille det og i hvilken kontekst; Jeg anbefaler gerne Erotic4Real.
Dels er sproget dansk, dels er spillet godt gennemarbejdet og bevæger sig på flere niveauer - samtidigt eller ad gangen - alt efter parrets relation til hinanden på det aktuelle tidspunkt.
Læs også gerne: Parspil - Erotic4Real på min blog

Nogle gange kan det være absolut ”no go” at inddrage de erotiske opgaver i spillet og nødvendigt for mig som igangsætteren at ”forbyde” det fysiske element under slaget. Her vil dialogen være udfordring nok; andre gange vil det netop være de fysiske opgavekort, der på magisk vis løser op for udefinerbare spændinger og (u)vaner i forholdet.

 

Eksempler på øvrige parspil:

Mange andre spil tager også udgangspunkt i seksuelle rollespil og fantasier; f.eks. Fantasy Affairs og Lust – det passionerede spil for to. Her udfordres parret med teknikker, udforsker erotiske drømme og opbygger derigennem intimitet og seksuel lyst til hinanden.

Hvad er det gode spil for dig/jer:

Hvilke spil vil du anbefale og hvorfor? Hjælp mig med at forstå, hvad der ligger bag oplevelsen af et godt erotikspil for jer. Måske er favoritspillet allerede gemt i bunden af skabet og skal bare støves af? Måske er tiden netop inde til at udfordre samlivet med nye spil, der rummer andre indgangsvinkler, end I er vant til. Måske opdager I, at I er et helt andet sted i livet, end sidste gang I spillede sammen. Livet er jo som bekendt i konstant bevægelse.

 

Et nøje udvalgt spil

...sat i gang på et nøje udvalgt tidspunkt i terapiforløbet, oplever jeg kan åbne døre, der før var lukkede. Det bliver således et værdifuldt hjælpemiddel til at forandre modspil til medspil. Til undervejs at udfordre og afprøve styrken af samspillet efterhånden som det udvikler sig gennem konsultationerne.

”To fix whats wrong or to build whats strong” – hensigten er underordnet, at handle alfa omega, fordi noget vigtigt er på spil; din og din partners trivsel. Så del kortene ud, kast terningerne og… sæt i gang!

 

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter