Under den seksuelle lyst svulmer kønsorganerne ved begge køn

Der sker en øget blodtilførsel til vævet (for mandens vedkommende også de tre svulmelegemer), der fyldes af blod. At penis vokser er nemt at se, men ikke alle er bevidst om, at kvinders klitoris, indre og ydre kønslæber rent faktisk også bliver større pga. blodfylde. Lyst skaber altså volumen uanset køn.
Det blodfyldte væv reagerer mere følsomt end ellers og er derfor yderligere modtageligt for stimulation. En positiv spiral er så at sige startet.

Det omvendte kan også være tilfældet; altså at man øger blodtilførslen før lysten. Dette kan gøres systemisk (f.eks. ved brugen af Viagra) eller lokalt i form af spray/salver/gele eller ved brug af penispumpe/vaginapumpe.
Se gerne Lystfremmende produkter

Teknikken er den samme, hvad end der er tale om et hjælpemiddel til manden eller kvinden. Designet er naturligvis anatomisk tilpasset det enkelte køn, i det fidusen er at skabe et undertryk, der således øger hastigheden på blodtilførslen til vævet i en sådan grad, at kønsorganerne svulmer op.

Det aktiverer igen den føromtalte positive responscyklus og under kommunikationen organ og hjerne imellem, opstår lyst.
Denne spiral kan forsætte og forstærkes, således at reaktionen på den opståede lyst er mere blod til området, øget sensibilitet, der igen øger lystfølelse osv.

 

Når lyst til seksuel aktivitet fremmer mere lyst

Okay, nu er det jo ikke sådan, at LYST kommer dumpende ned fra himlen, blot fordi lidt salve smøres på klitoris eller en mekanisk pumpe trækkes ned over kønsorganerne (dette gælder især for kvinder). De færreste mennesker er i stand til positivt at respondere på intim stimulation, hvis de basale behov ikke er opfyldt, hvis sorg, vrede eller frygt i en eller anden grad fylder kroppen, således at hovedet er fuldt af bekymringer og spekulationer.

Der er i medicinalindustrien flere gange forsøgt at fremstille en pendant til potenspillen til mænd. Det ville økonomisk set være en kæmpe succes at opfinde en pille, der kunne (gen)skabe lyst hos kvinder. Efter adskillige forsøg opgav man i erkendelse af, at det HELE mennesker spiller ind.

Når vi taler om kvindelig lyst nok især!  
Det kan altså være en "god investering" at gøre sig særligt umage med berøringen, kærtegnene og den erotiske massage, når partneren vil vække hendes seksuelle ophidselse til live og en positiv spiral er sat i gang

Særlige hilsner fra Helle

Denne side bruger cookies. Helle Koldsø registrerer ikke brugers adfærd på hjemmesiden. Bestilling i shoppen medfører ingen konto oprettelse.
Accepter cookies fra denne hjemmeside.
Accepter